Selecteer een pagina

Vanavond zijn de Ochiba’s voor de KikaKataCup aangekomen. Nadat zij om +/- 19:00 op Schiphol waren geland, hebben ze nog een uurtje in de auto gezeten en na het overwennen qua water, zijn zij in het “kleine” aquarium in drijfbakken gedaan. Het kleine aquarium is een van de drie aquaria die wij in de winkel hebben, naast de gewone verkoopbakken. Waarbij het kleine aquarium 17.000 liter is, de middelste 28.000 liter en het grote aquarium 38.000 liter.

De lengte van de Ochiba’s is +/- 15 tot 18 cm. Vanuit de drijfbak zijn ze een voor een op de foto gezet door Rene Geritzen. Hiervoor onze dank. De vissen die op de foto waren geweest zijn daarna losgelaten in het aquarium en zodra we er wat voer bij gooiden, kwamen ze direct eten. Het zijn en blijven Ochiba’s…. Heerlijk om dat te zien, net uit Japan na een lange vliegreis, dan nog eerst op de foto en zodra ze de kans krijgen direct eten.

Aan ons nu de taak om ze deze quarantaine periode goed in de gaten te houden en goed te voeren, want elke cm dat ze al zijn gegroeid is er toch weer een.

Wilt u ook meedoen aan de KikaKataCup? Dat kan er zijn nog enkele vissen beschikbaar, dus schrijf u snel in door een email te sturen naar [email protected]. De Ochiba’s kosten  € 80,- wat volledig naar KiKa gaat. Voor meer informatie over deze actie kijk op www. kikakatacup.com (uitzoeken van de vissen gaat om volgorde van loting niet op volgorde van inschrijving)

Hieronder een kleine impressie van de vissen op het moment dat ze in de drijfbak zaten voordat zij gefotografeerd werden. Binnenkort meer foto’s en filmpjes van de Ochiba’s