Selecteer een pagina

Gemeente Overbetuwe is op bezoek geweest bij onze winkel en plaatste onderstaand stukje op facebook, samen met bovenstaande foto.

‘Officieel ben ik opgeleid tot registeraccountant. Dat is toch wel even wat anders dan de branche waar ik nu in zit. Wel heb ik in het verleden altijd vissen gehad. De trigger om er meer mee te doen was de mogelijkheid om het bedrijf over te nemen. Zo is mijn hobby dus uitgegroeid tot een echte handel.’


‘Ik ben zelf heel erg gecharmeerd van de Hi-Utsuri, een kruising tussen een zwarte en rode Koi. Hi betekent in het Japans rood en Utsuri betekent spiegeling. Op dit moment heb ik zelf geen vissen. Ik heb wel 65.000 liter water in mijn tuin liggen, dus daar gaan er binnenkort wel weer wat in.’

Raymond Bakker, eigenaar van Daruma Koi in Andelst