Selecteer een pagina

Wilt U Uw eigen Koi uit Japan importeren. Dat kan!!!

U kunt nu een box vissen bestellen uit Japan. Deze vissen zijn allemaal van gerenommeerde kwekers uit Japan.

De vissen op de foto’s zijn vissen uit het betreffende bassin, U krijgt dus niet exact dezelfde vissen, maar wel van vergelijkbare kwaliteit.

De vissen dienen 2 weken voor aankomst betaald te zijn. De prijzen op onze website zijn de prijzen voor het aantal vissen zoals aangegeven (1 doos). Inclusief BTW en alle andere bijkomende kosten zoals transport, handelingskosten enz. Zijn de vissen niet op tijd betaald dan worden zij ook niet besteld.

Het kan gebeuren dat er dode vissen bij aankomst in de box zitten (al gebeurt dit gelukkig zeer zelden). Hier geldt een garantie voor (de zogenaamde DOA-garantie Dead On Arrival). Is dit het geval meld dit dan maximaal binnen 12 uur schriftelijk aan ons. (bv per mail). Tevens moet er een digitale foto van worden gemaakt. De vissen dienen daarna ingevroren te worden aangezien de kweker deze op kan vragen. De vissen die dood zijn worden vergoed. Het betreft alleen de prijs van de vissen dus niet van het transport en bijkomende kosten. Alle andere eventuele risico’s zijn voor eigen rekening. Uiteraard zullen wij u altijd terzijde staan voor advies.

Bestel op tijd, want OP=OP. De kweker heeft maar een beperkte voorraad dus wees er op tijd bij.

Op het moment dat u besteld heeft, en de aankomst datum is bekend word u hiervan op de hoogte gesteld. De vissen worden dan door ons op Schiphol opgehaald en u dient deze dan zo snel mogelijk bij ons op te komen halen. Echter uiterlijk binnen 3 uur na aankomst bij ons.

Heeft u nog vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Kijk snel bij “Shop” – “Koi & Steur” – “Import”. Hier staan alle boxen gesorteerd per kweker of per leeftijd.